Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.30

Κάλεσμα σε νέα σύσκεψη για αντιπολεμική κινητοποίηση

Με πρωτοβουλία του ΚΚΕ(μ-λ), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 20/2, στο «Εκτός των Τειχών», σύσκεψη με στόχο τη διοργάνωση ενός αντιπολεμικού- αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν το Μ-Λ ΚΚΕ, το ΝΑΡ, η Παρέμβαση και εκπρόσωπος από υπό διαμόρφωση νέα συλλογικότητα στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Από τη συζήτηση προέκυψε ένας κοινός τόπος, παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διαφορετικές ιεραρχήσεις.

Συνοπτικά αυτός ο κοινός τόπος εκφράστηκε στα παρακάτω σημεία:

1) Ότι οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και επικίνδυνες για τους λαούς της περιοχής.
2) Ότι οι εξελίξεις αυτές είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη περιοχή και της έντασης των ενδοιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
3) Ότι εντείνονται ταυτόχρονα, σε αυτό το αντιδραστικό πλαίσιο, οι αντιθέσεις και οι ανταγωνισμοί των αστικών τάξεων της περιοχής.
4) Ότι αναδεικνύεται έντονα η αναγκαιότητα ανάπτυξης αντιπολεμικού- αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στη χώρα μας.
5) Ότι πρέπει να εκφραστεί και να αναδειχτεί η διεθνιστική αλληλεγγύη και η φιλία των λαών ενάντια στον εθνικισμό, το σωβινισμό και τον αλυτρωτισμό.
6) Ότι η σύσκεψη συμβάλει θετικά σε αυτή τη κατεύθυνση.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και ταυτόχρονα λαμβάνοντας υπόψη τις τοποθετήσεις για ένα πιο διευρυμένο κάλεσμα δυνάμεων, αλλά και τις δυσκολίες που προκύπτουν με την προτεινόμενη ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, στις 6.30 μμ στο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΑΦΕ «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»

ΓΡΑΒΙΑΣ 10-12 ΑΘΗΝΑ

πηγή : https://antigeitonies.blogspot.gr/2018/02/blo…
πηγή : email που λάβαμε στις 22 Φεβρουάριος 14h