Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 17.00

Eκπομπή για την κινητοποίηση ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα

Eκπομπή για την κινητοποίηση ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα και την εξέλιξή της στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού με την κοινωνική κρατούμενη Δ. και την συντρόφισσα Όλγα Οικονομίδου (μέλος της ΣΠΦ)

Την Κυριακή 25/2 στις 17:00 από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφραση θα πραγματοποιηθεί εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με κοινωνική κρατούμενη Δ. και την συντρόφισσα Όλγα Οικονομίδου (μέλος της ΣΠΦ) από την επιτροπή αγώνα γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού για την μεγάλη κινητοποίηση που γίνεται στις φυλακές ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα, για τα ειδικά αιτήματα που προστέθηκαν από τις γυναίκες κρατούμενες, ποια ήταν η ανάγκη της πρόσθεσης αυτής (μωρομάνες) και τις συνθήκες κράτησης μέσα στις γυναικείες φυλακές - τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε σχέση με τις ανδρικές, για την δομή της Επιτροπής αγώνα, και για τις τελευταίες εξελίξεις της κινητοποίησης.

Όποιος/α θέλει μπορεί να συνεισφέρει με νέες ερωτήσεις στέλνοντας στο e-mail του σταθμού 98fm@radio98exfm.org αλλά και κατά την διάρκεια της εκπομπής για μια πιο ενεργή συμμετοχή.

Στεκόμαστε μαχητικά αλληλέγγυοι στις/ους έγκλειστες/ους δυναμώνοντας την φωνή τους, διαχέοντας τον λόγο τους.

πηγή : http://radio98fm.org/2018/02/24/olga_oikonomi…