Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στις 19.30

Κάλεσμα για οργάνωση της "υποδοχής" Τσίπρα

Όχι στη νέα πρωθυπουργική φιέστα του «αναπτυξιακού συνεδρίου»!

Η κυβέρνηση της μνημονιακής βαρβαρότητας, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό της κοινωνικής εξαπάτησης Αλέξη Τσίπρα, έρχεται και στην πόλη μας. Αφορμή το «Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση» που θα γίνει στις 26-28 του Μάρτη και, πέρα από το κυβερνητικό επιτελείο, βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους, θα συμμετέχουν μεγαλεργολάβοι, μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλέμποροι και άλλοι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου για να συζητήσουν πως θα αυξήσουν τα κέρδη τους, κλέβοντας άλλη μια φορά τον ιδρώτα και τα δικαιώματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός θα μιλά για το «τέλος των μνημονίων» και την «ανάπτυξη που έρχεται», εμείς ξέρουμε πολύ καλά πια τα σχέδιά τους για ολοκληρωτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών, την επέκταση της ελαστικής υποαμειβόμενης (ή και απλήρωτης) εργασίας, την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και τη νέα περικοπή των κοινωνικών δικαιωμάτων. Στη δική τους "ανάπτυξη" για τους εργαζόμενους και την κοινωνική πλειοψηφία άλλο τίποτα δεν υπάρχει παρά ανεργία, φτώχεια κι εξαθλίωση, μισθοί και συντάξεις πείνας, δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί ή μετανάστευση για τη νεολαία.

Να τους χαλάσουμε τη "γιορτή"!

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί τα σωματεία, τις τοπικές, νεολαιίστικες και κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες και κάθε αγωνιστή εργαζόμενο της πόλης να οργανώσουμε την "υποδοχή" που τους πρέπει, βήμα αναγκαίο σε μια πορεία για τη συνολική ανατροπή της κοινωνικής βαρβαρότητας που ας έχουν επιβάλλει.

Σύσκεψη για τη συνδιοργάνωση της "υποδοχής",

την Πέμπτη 8 του Μάρτη, 7.30μ.μ., στην ΕΔΟΘ

πηγή : https://syntonsyllogthes.blogspot.com/2018/03…