Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 23.00

Πάρτυ για την ανοικοδόμηση της Libertatia

Η κατάληψη LIBERTATIA στη Θεσσαλονίκη κάηκε την Κυριακή 21-1 μετά από εμπρηστική επίθεση φασιστοειδών παρακρατικών με μολότοφ και φωτοβολίδες, ένα γεγονός το οποίο είδαν όλοι τηλεοπτικά, καθώς και τους δράστες σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
............................................................................................................
ο εμπρησμός της LIBERTATIA συσπείρωσε το αντιφασιστικό κίνημα και αποκάλυψε για ακόμη μια φορά, σε όλη την κοινωνία το αιματοβαμμένο πρόσωπο του φασισμού
...........................................................................................................
Οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι οι καταλήψεις τα κοινωνικά κέντρα είναι η πρόταση για το δημόσιο χώρο για τη δημιουργία τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη ενάντια στην εξατομίκευση και στην εμπορευματοποίηση μέσα από οριζόντιες και άμεσο-δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι φασίστες τρέφουν άσβεστο μίσος σε αυτό το συμμετοχικό πρόταγμα.

Η LIBERTATIA και το κίνημα αντίστασης στη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αλλά και παντού πήραν λοιπόν μια απόφαση : Να ξαναφτιάξουν την LIBERTATIA. Είναι μία υπόσχεση και μια δέσμευση. Μια υπόσχεση ότι θα γίνει και μια δέσμευση να το κάνουμε. Είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους.
Το ΝΟΣΟΤΡΟΣ σε αυτά τα πλαίσια και σαν πρώτο βήμα αλληλεγγύης διοργανώνει πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης της LIBERTATIA στις 23 Μάρτη στο χώρο καλεί κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο να γίνει αρωγός αυτή της προσπάθειας αλληλεγγύης.

πηγή : https://www.facebook.com/NosotrosSocialCentre…