Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 8.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Δευτέρας

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τις συλληφθείσες και τους συλληφθέντες της Κατάληψης Στέγης και Αγώνα Ματρόζου 45 την Πέμπτη 15/3 στις 8.00 το πρωί στα Δικαστήρια της Ευελπίδων στο κτήριο 9.

Πρόκειται για 12 ατομα που συνεληφθησαν την Δευτέρα το πρωι κατα την εκκένωση της Κατάληψης Στέγης και Αγώνα Ματροζου 45 στο Κουκακι (2 εκτος και 10 εντος του κτηριου)απο τους οποιους αλλους βαραινουν κατηγοριες πλημμεληματικου χαρακτηρα και αλλους και κακουργηματα. Οι συντροφισσες και οι συντροφοι ειναι καλα.Κατα την κρατηση τους απαιτησαν να βρισκονται στον ιδιο χωρο, αιτημα το οποιο εν μερει ικανοποιηθηκε αφου τωρα βρισκονται χωρισμενοι σε 2 κελια (με κριτηριο το βιολογικο τους φυλο) τα οποια επιπκοινωνουν μεταξυ τους.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585310/


1 2 3 4

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΤΡΟΖΟΥ 45

από ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8:00 ΠΜ(ΑΚΡΙΒΩΣ) ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 9, ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΤΡΟΖΟΥ 45.

10 100 1000άδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΟΙ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/73674/


1 2 3 4

Πανό αλληλεγγύης στις καταλήψεις GARE, Ζαίμη, Ματρόζου

post image

Την Τετάρτη 14/03 αναρτήσαμε στο γυάλινο κτίριο του Παντείου Πανεπιστημίου, πανό αλληλεγγύης στις καταλήψεις Gare, Ζαίμη και Ματρόζου και στους 12 συλληφθέντες που υπερασπίστηκαν μαχητικά την κατάληψη Ματρόζου 45.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Πέμπτη 15/03 στις 8:00 πμ στο κτίριο 9.

Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585332/


1 2 3 4

Όλοι τώρα Ευελπίδων: Αλληλεγγύη με τις καταλήψεις που βρίσκονται στο στόχαστρο της αστυνομικής και φασιστικής καταστολής

Τη Δευτέρα 12 Μάρτη στις 6πμ ξεκίνησε μια κατασταλτική επιχείρηση εναντίον καταλήψεων στην Αθήνα. Πρώτα έγινε εισβολή στη GARE, στη συνέχεια στη Ματρόζου 54 της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου και ακολούθησε η εισβολή στη Ζαΐμη. Έξω από τη Ματρόζου χτυπήθηκαν και συνελλήφθησαν δυο ακόμα σύντροφοι, ενώ στα Εξάρχεια οι κρατικοί δολοφόνοι τραμπουκίζουν αλληλέγγυους και απειλούν τη γειτονιά.
Αυτή η εκτεταμένη κατασταλτική επιχείρηση αποτελεί μια απεγνωσμένη προσπάθεια του κράτους και ειδικότερα της εθνικιστικής αριστεράς να απαντήσει στη μαζική και μαχητική παμβαλκανική διεθνιστική-αντιφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης με την κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη.

Χθες Τετάρτη 14 Μάρτη αντιμετωπίστηκε νέα εμπρηστική φασιστική απόπειρα στην Κατάληψη Παναιτωλίου, της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου, όπου ανήκει και η Κατάληψη Ματρόζου 45 που είναι μια από τις τρεις καταλήψεις που δέχτηκαν την τελευταία αστυνομική εισβολή και αντέταξε σθεναρή αντίσταση.

Δεν θα αφήοσυμε κανέναν μόνο του στον αγώνα. Δεν αφήσουμε μέτρο γης στην κρατική-καπιταλιστική λεηλασία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ με τους συλληφθέντες της Κοινότητας Καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου στα δικαστήρια Ευελπίδων Πέμπτη 15 Μάρτη 8πμ

Ανοιχτή ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 7μμ Πολυτεχνείο (Γκίνη)

Κατάληψη Gare

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585368/