Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη εναντίον της Πόλας Ρούπα για την βομβιστική επίθεση...

Συνεχίζεται η δικαστική διαδικασία εναντίον της Πόλας Ρούπα μέλους του Επαναστατικού Αγώνα τηνΤρίτη 20/3 στις 9.30 π.μ, για την βομβιστική επίθεση της οργάνωσης εναντίον της Διεύθυνσης Εποπτείας της ΤτΕ, του παραρτήματος της ΕΚΤ και του γραφείου του ΔΝΤ στην Ελλάδα (Αμερικής 3 στο Σύνταγμα), στις 10 Απριλίου του 2014. Η επίθεση αφιερώθηκε στον σύντροφο ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ που σκοτώθηκε σε συμπλοκή με μπάτσους στη Δάφνη 4 χρόνια νωρίτερα (10 Μάρτη 2010) κατά την διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας του Ε.Α και αναλήφθηκε ως "Κομάντο Λάμπρος Φούντας"

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/73662/


Συνεχίζεται η δίκη της Π. Ρούπα μέλους του ΕΑ για την Τράπεζα της Ελλάδος

Τρίτη 20 Μαρτίου συνεχίζεται η δίκη της Π. Ρούπα μέλους του ΕΑ για την Τράπεζα της Ελλάδος

Την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 9.00 π.μ συνεχίζεται στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη εναντίον της Π. Ρούπα μέλος του ΕΑ για την επίθεση της οργάνωσης στην Τράπεζας της Ελλάδας. Στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια κάθειρξη μόνο για τα πλημμελήματα. Στο συγκεκριμένο δικαστήριο κατηγορείται για συγκρότηση και ''διεύθυνση'' της οργάνωσης καθώς και για την κατηγορία της έκρηξης, κατοχή όπλων και εκρηκτικών κ.λ.π.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και στους διωκόμενους συντρόφους/ισσες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την αναρχία.

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585560/