Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στις 11.00

3 καλέσματα : 1 2 3

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στους πλειστηριασμούς

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 3 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 15/3/18, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΤΙΣ 11.00, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών καταγγέλλει τους άγριους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών και τις συλλήψεις 3 συναγωνιστών της, κατά τη διάρκεια αδικαιολόγητης επίθεσης πολλών διμοιριών των ΜΑΤ εναντίον πολιτών, που με μόνη την φυσική τους παρουσία μπροστά από συμβολαιογραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους 42, στην Αθήνα, προσπαθούσαν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και ο πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας 75τ.μ.

Τα ΜΑΤ άσκησαν ωμή και απρόκλητη βία σε βάρος των πολιτών που διαμαρτύρονταν κατά των πλειστηριασμών, χτυπώντας αδιάκριτα σε κεφάλια των συγκεντρωμένων και τραυματίζοντας με κλομπ αρκετά άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο φωτορεπόρτερ Άγγελος Μπαράι, ο οποίος δέχτηκε βίαιο χτύπημα με κλομπ στον αυχένα, την ώρα που κάλυπτε φωτογραφικά την επίθεση.

Τα ΜΑΤ καταδίωξαν τους διαδηλωτές στους γύρω δρόμους ξυλοκοπώντας τους στο «σωρό», και συνέλαβαν τρία άτομα, δύο από τα οποία είχαν προηγουμένως τραυματίσει, χωρίς μάλιστα να δεχθούν, μετά την προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ, την μεταφορά τους σε νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αντιστρέφοντας τα πραγματικά γεγονότα, και προκειμένου να δικαιολογήσουν την χρήση απροσχημάτιστης αστυνομικής βίας, απήγγειλαν στους 3 προσαχθέντες (Θωμά Καρρά, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλο και Ρωμανό Αγγελή) στημένες κατηγορίες για «αντίσταση κατά της αρχής», «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης» σε βάρος αστυνομικού.

Πρόκειται για μία ακόμα κλιμάκωση της κατασταλτικής κατρακύλας της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία επισπεύδει τις διαδικασίες ηλεκτρονικού εκπλειστηριασμού χιλιάδων λαϊκών κατοικιών και περιουσιών προκειμένου να επιδώσει τα «διαπιστευτήρια» της συμμόρφωσής της στις επιταγές των «θεσμών», και συνοδεύοντας την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας με την άσκηση στυγνής τρομοκρατίας σε βάρος των πολιτών που αντιστέκονται.

Η τρομοκρατία τους δεν μας φοβίζει. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε έξω από τα συμβολαιογραφεία, στους δρόμους, στις τράπεζες, στις γειτονιές, και όπου αλλού χρειαστεί, για να υπερασπιστούμε την λαϊκή κατοικία και περιουσία.

Καλούμε όλους και όλες αύριο στις 11.00 στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους 3 συλληφθέντες συναγωνιστές μας και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους.

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών

πηγή : http://noauctionsgr.blogspot.gr/2018/03/3.htm…


1 2 3

Όλοι αύριο Πέμπτη, 11πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο πλευρό των τριών συλληφθέντων συναγωνιστών για δράση ενάντια σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Αύριο Πέμπτη, στις 11πμ, το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό "παρών" αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, στο πλευρό των τριών συλληφθέντων συναγωνιστών που συμμετείχαν σήμερα Τετάρτη, σε δράση ενάντια σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η πανικόβλητη δωσίλογη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους πραιτωριανούς της και την υπόλοιπη μαφία των πλειστηριασμών, επιχειρούν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του Κινήματος μέσω παράνομων συλλήψεων και άγριας καταστολής.

Οι συναγωνιστές, αντί για θύματα ξυλοδαρμού, επιχειρείται να παρουσιαστούν ως θύτες και για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν Ματατζήδες-ψευδομάρτυρες προκειμένου να συνδράμουν στον σχηματισμό μίας στημένης δικογραφίας.

Όλα αυτά γίνονται για να κατασταλεί το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το εγκληματικό σχέδιο διενέργειας 130.000 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσα στα επόμενα 3,5 χρόνια. Πλανώνται αν νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν! Η λαϊκή οργή θα τους πνίξει!

Όλοι αύριο στις 11πμ στα δικαστήρια Ευελπίδων!

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

14-3-18, Κίνημα Δεν Πληρώνω

πηγή : https://www.kinimadenplirono.gr/oloi-tin-pemp…


1 2 3

Η κυβέρνηση Τσίπρα μετέτρεψε τις προσαγωγές των τριών αγωνιστών σε συλλήψεις.

Η κυβέρνηση Τσίπρα μετέτρεψε τις προσαγωγές των τριών αγωνιστών σε συλλήψεις.

Δελτίο Τύπου

«Η κυβέρνηση Τσίπρα μετέτρεψε τις προσαγωγές των τριών αγωνιστών σε συλλήψεις.»

Η ΛΑ.Ε καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Πέμπτη 15/3 στις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.
Η χούντα Τσίπρα - Κοντονή - Τόσκα μετέτρεψε τις προσαγωγές των δύο μελών της ΛΑ.Ε, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου και Αλέξανδρου Ρωμανού Αγγελή και του μέλους του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Θωμά Καρρά σε κανονικές συλλήψεις και παραπέμπονται να δικαστούν στο αυτόφωρο αύριο Πέμπτη 15/3 στις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων με πιθανές κατηγορίες για τρία πλημμελήματα: αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, απαιτώντας την αθώωση όσων υπερασπίζονται την λαϊκή περιουσία.

Καλεί όλες και όλους αύριο σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, την ώρα διεξαγωγής της δίκης (Πέμπτη 15/3 στις 11 το πρωί) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Η Χούντα Τσίπρα - Κοντονή δεν θα περάσει.

Το γραφείο τύπου

14/03/2018

Λαϊκή Ενότητα

πηγή : http://laiki-enotita.gr/2018/03/14/η-κυβέρνησ…