Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 21.00

Αντεθνικό live & after party οικονομικής ενίσχυσης των συλληφθέντων της Ματρόζου 45

Αντεθνικό live οικονομικής ενίσχυσης των συλληφθέντων της κατάληψης Ματρόζου 45.

Συμμετέχουν: K_aaos (θεσσαλονίκη), Ex nihilo, Pawaksskii, Laru, Case, Sayatan, Πυράκανθος, Nova Roma.

Ακολουθεί after party

To Live αρχίζει στις 21.00 αυστηρά.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Το κείμενο του live:

ΟΤΙ ΜΙΣΗΣΑΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ


Και είναι βαθιά ριζωμένο στις συνειδήσεις όσων μισούμε. Ότι μισήσαμε, ζει και βασιλεύει μέσα στα κεφάλια των δικαστικών, των παπάδων, των μπάτσων και των στρατιωτικών, των συνοριοφυλάκων και των λιμενικών, των φασιστών και των ρατσιστών γειτόνων, των απολυταρχικών πατεράδων και των ομοφοβικών και τρανσφοβικών, των ψεκασμένων και αγανακτισμένων ευυπόληπτων πολιτών, όλων αυτών που πριν από λίγο καιρό κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για να προασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα.


Οι παραπάνω διψάν για επιβολή, πειθαρχία, εθνική καθαρότητα, ευνομία, πίστη, τάξη και ασφάλεια. Μερικά από τα όπλα των παραπάνω είναι οι ποινές και τα δικαστικά έδρανα, οι τρομονόμοι, τα γκλόμπ και τα δακρυγόνα, η ρουφιανιά, τα στραβά βλέμματα, οι προσβολές και οι σφαλιάρες, τα αγγίγματα και τα πεσίματα, τα εισιτήρια, οι μπάρες και οι κάμερες, οι σβάστικες, οι μαίανδροι και οι γαλανόλευκοι σταυροί με ή χωρίς τις εννιά λωρίδες τους. Όπως επίσης και τα όπλα που ρίχνουν στο ψαχνό. Τα έθνη, οι πατρίδες, οι μεγάλες ιδέες, τα κράτη, οι οικονομίες, οι στρατοί.


Σε έναν κόσμο ασφυκτικά γεμάτο από σύνορα, θρησκείες και φυλακές όλων των ειδών. Φωνάζουμε όσο πιο αιρετικά και δυνατά μπορούμε:


ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΣ

Αναρχικό δίκτυο δημιουργίας Οχετός

πηγή : http://oxetos.espivblogs.net/?p=580