Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 12.00

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

[Αθήνα] Πορεία υπεράσπισης & αλληλεγγύης

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ένα καινούργιο εγχείρημα ξεφύτρωσε στην γειτονιά του Κουκακίου. Δημιουργήσαμε μία κοινότητα καταλήψεων στέγης και αγώνα.

Καταλάβαμε τρία άδεια κτήρια που σάπιζαν στην Ματρόζου 45, Παναιτωλίου 21, Αρβάλη 3. Τα ανακατασκευάσαμε με πολύ κόπο για να γίνουν βιώσιμα, για να γίνουν σημεία συνάντησης και κοινοτικής οργάνωσης. Κάποια από μας μένουμε εκεί μόνιμα.

Προερχόμαστε από διαφορετικά μέρη του πλανήτη, συμβιώνουμε μαζί με σκυλιά και γάτες και φτιάχνουμε σχέσεις αλληλεγγύης και ελευθερίας. Αυτή η κοινότητα, όπως και τα κτήρια της, είναι από τότε ανοιχτά προς τον κόσμο με συζητήσεις στους δημόσιους χώρους, προβολές, μουσικά γλέντια, καφενεία-μπαρ, παρουσιάσεις πολιτικής θεωρίας, παιχνίδια με παιδιά. Δημιουργήσαμε δομές όπως η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο, το κομπόστ στον λόφο του Φιλοπάππου, το δημόσιο λουτρό και πλυντηριο, το free shop ανταλλαγής ρούχων, το εργαστήριο παραγωγής κονσέρβας και αστικής κηπευτικής. Από την αρχή όμως ξέραμε ότι η ελευθερία κατακτιέται με αγώνα. Γι' αυτό η κοινότητά μας είναι κομμάτι του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού/ελευθεριακού κινήματος και συμμετέχει στην υπεράσπιση των καταλήψεων, σε αγώνες ενάντια στην κρατική καταστολή, τις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενάντια στην πατριαρχία, το φασισμό, την καταστροφή της φύσης, σε αγώνες αλληλεγγύης με μετανάστες και μετανάστριες.


Έξω από τους θεσμούς, την νομιμότητα και τον καπιταλιστικό εκβιασμό, η πολυεθνική κοινότητά μας, πήρε έδαφος και έγινε ορατή. Ως αποτέλεσμα το κράτος και οι φασίστες επιτέθηκαν. Στις 21 Φεβρουαρίου φασίστες προσπάθησαν να κάψουν την κατάληψη στην Παναιτωλίου 21, επίθεση που επαναλήφθηκε ανεπιτυχώς στις 14 Μαρτίου. Στις 12 Μαρτίου, στις 6 το πρωί, πλήρως εξοπλισμένοι μισθοφόροι του κράτους εισβάλουν στη γειτονιά, περικυκλώνουν και εκκενώνουν την κατάληψη Ματρόζου 45, χτυπάνε, συλλαμβάνουν όσους/όσες ήταν μέσα, κατάσχουν σημαντικά προσωπικά και συλλογικά αντικείμενα, στήνουν ακόμα μια δικογραφία.


Η επιχείρηση εκκένωσης βρίσκει ισχυρή αντίσταση από συντρόφους και συντρόφισσες μέσα και έξω από το κτίριο, ενώ παράλληλα άτομα από την γειτονιά προσπαθούν να παρέμβουν ενάντια στους μπάτσους. Η αντίσταση μας ήταν μία συνειδητή πολιτική επιλογή, ήταν η άρνηση μας να υποταχθούμε στην βία του κράτους, ήταν ένα σινιάλο αγώνα.


Η εκκένωση άφησε πίσω της μια ισχυρή αστυνομική παρουσία στην γειτονιά ενώ τα μίντια δημιούργησαν ακόμα ένα κλίμα τρομοϋστερίας. Το κράτος προκάλεσε φόβο τον οποίο ο καθένας και η καθεμία πρέπει να σπάσει, παίρνοντας θέση ενάντια στην καταστολή και

στην παρουσία της μες τις γειτονιές μας.


Η δυνατότητά μας να καταλαμβάνουμε κτήρια είναι αποτέλεσμα ενός αγώνα που δίνεται εδώ και χρόνια από ένα μεγάλο και μαχητικό κίνημα καταλήψεων, μέρος του οποίου είμαστε και εμείς. Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν λάβει συντονισμένο χαρακτήρα. Έτσι μαζί με την Ματρόζου, εκκενώθηκε η κατάληψη Gare και Ζαΐμη 11. Σημαντικό ρόλο στο πλάνο καταστολής έχουν οι φασίστες με επιθέσεις σε διάφορους χώρους αγώνα και με αποκορύφωση το ολοκληρωτικό κάψιμο της κατάληψης Libertatia. Η λίστα επιθέσεων από το κράτος και το φασιστικό παρακράτος είναι μεγάλη. Παραμένουν όμως ανίκανοι να σταματήσουν την απελευθέρωση. Είμαστε ένα κομμάτι της κοινωνικής βάσης που αντανακλά τα ριζοσπαστικά και αντι-κρατικά χαρακτηριστικά της. Τους ανυποχώρητους αγώνες της και τις πιο ελευθεριακές κουλτούρες της. Kουβάλαμε ένα άλλο κόσμο, θα τον επικοινωνήσουμε, θα τον υπερασπιστούμε και θα τον διεκδικήσουμε μέχρι να γίνει πραγματικότητα.


24 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, στις 12:00 στην Παιδική χαρά, στο Κουκάκι

καλούμε, συντρόφους και συντρόφισσες, φίλους και φίλες από την αθήνα και όλη την ελλάδα όλων των ηλικιών, όλων των φύλων, άτομα που εργάζονται, φοιτούν ή είναι άνεργα, με ζώα, με τα μουσικά τους όργανα και με τους τρόπους εκφρασής τους, να πορευτούμε μαζί :


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ


ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ, 12:00

ΚΟΥΚΑΚΙ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ


Κοινότητα καταλήψεων Κουκακίου - m45cexommunity@riseup.exnet

-Καλούμε επίσης σε μικροφωνική στην πλατεία μερκούρη, πέμπτη 22/3, στις 17:00


- 24/3, 21:00 στο Μηχανουργείο, Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο αντ-εθνικό live του αναρχικού δικτύου τέχνης "ΟΧΕΤΟΣ" το οποίο πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των συλληφθέντων μας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585642/


1 2 3 4 5 6

Πανό και κάλεσμα για την πορεία Υπεράσπισης της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου

post image

Με πανό που αναρτήσαμε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, καλούμε στην Πορεία Υπεράσπισης της Κοινότητας Καταλήψεων Κουκακίου και Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και στους χώρους Αγώνα το Σάββατο 24/03, 12:00 πμ στην παιδική χαρά στο Κουκάκι.

Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585658/


1 2 3 4 5 6

Οι καταλήψεις και οι κοινωνικοί χώροι αποτελούν εστίες αγώνα και εφαλτήρια για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2018 ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σε μία μεγάλης κλίμακας επιχείρηση με στρατιωτικά χαρακτηριστικά, επιτέθηκαν και εκκένωσαν τρεις καταλήψεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας συλλαμβάνοντας 12 άτομα. Οι καταλήψεις Gare και Ζαΐμη στα Εξάρχεια όπως και η κατάληψη Ματρόζου 45 στο Κουκάκι βρέθηκαν αυτή τη φορά στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής, μόλις δύο εβδομάδες μετά την δολοφονική επίθεση παρακρατικών ακροδεξιών στον Ε.Κ.Χ. Φαβέλα και την απόπειρα εμπρησμού της κατάληψης στέγης επί της οδού Παναιτωλίου 21. Πίσω, λοιπόν, από τις αντιφασιστικές κορώνες των διαφόρων κρατικών εκπροσώπων και τα μηντιακά σόου, η πραγματικότητα μας κάνει ξεκάθαρο πως κράτος και παρακράτος έχουν εξαπολύσει ένα νέο πογκρόμ επιθέσεων σε καταλήψεις και χώρους αγώνα βγάζοντας όλο το φασιστικό τους μίσος και επιχειρώντας να εκφοβίσουν και να καταστείλουν όσους και όσες αγωνίζονται. Ενώ στις δύο πρώτες καταλήψεις δεν υπήρχαν άτομα μέσα την ώρα της εισβολής, στην κατάληψη Ματρόζου 45 (όπου έγιναν και όλες οι συλλήψεις) οι καταληψίες δεν παρέδωσαν το κτήριο για δύο ώρες οχυρώνοντας τις πόρτες και πετώντας χρώματα στις ειδικές δυνάμεις των μπάτσων, οι οποίες όταν κατάφεραν να μπουν μέσα ξέσπασαν τόσο στους καταληψίες όσο και στο ίδιο το κτήριο. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί από τους κατοίκους διαμαρτυρήθηκαν έντονα στις δυνάμεις καταστολής για τον τρόπο που αυτές εισέβαλαν στην γειτονιά τους, σε απόσταση λίγων μέτρων από ένα μεγάλο σχολικό κτιριακό συγκρότημα, ενώ οι γείτονες δεν επέτρεψαν στις κατασταλτικές δυνάμεις να μπουν στα σπίτια τους ώστε να μπορέσουν να εισβάλλουν στην κατάληψη της Ματρόζου. Τέλος, λίγες ώρες αργότερα και ενώ οι συλληφθέντες και οι συλληφθείσες είχαν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και στο κτήριο της Ματρόζου είχαν στρατοπεδεύσει διμοιρίες, λίγα μέτρα πιο πάνω, στην κατάληψη της Παναιτωλίου 21 ένα φασιστοειδές επιχείρησε να προκαλέσει εμπρησμό, που αποτράπηκε από τους καταληψίες.

Όλα αυτά τα περιστατικά δεν μας δημιουργούν καμία απολύτως έκπληξη. Στον κόσμο του χρήματος και του ανταγωνισμού που όλες οι ανθρώπινες αξίες και οι ανάγκες απαξιώνονται, που το κράτος και το κεφάλαιο προτάσσουν τον ατομισμό, το «δίκαιο του δυνατού», το φασισμό και την εθελοδουλία, στην περίοδο που με αφορμή το «μακεδονικό» ζήτημα και με πλάτη τα εθνικιστικά συλλαλητήρια τα φασιστοειδή ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους, οι καταλήψεις αποτελούν ανάχωμα στην οικονομική εξαθλίωση, την απαξίωση της ζωής και τον κοινωνικό κανιβαλισμό και μας δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο. Τον δρόμο του αγώνα και της αντίστασης σε ότι επιβουλεύεται τη ζωή μας, προτάσσοντας την αλληλεγγύη, την συντροφικότητα, την ελευθερία και την δημιουργία, αμφισβητώντας έμπρακτα τους θεσμούς και τους νόμους των ισχυρών και προεικονίζοντας έναν μελλοντικό κόσμο χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που οι καταλήψεις ήταν πάντα στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής, των παρακρατικών επιθέσεων και της συκοφάντησης των ΜΜΕ. Απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις εμείς απαντάμε με όλες μας τις δυνάμεις: «κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις και τον κόσμο του αγώνα».

Οι καταλήψεις αποτελούν ανάχωμα στη βαρβαρότητα του παρόντος και εικόνα από τον κόσμο του μέλλοντος.

Κοινότητες αγώνα σε κάθε γειτονιά για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και ελευθερίας.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους που βρίσκονται στο στόχαστρο του κράτους και του παρακράτους.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, 9πμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κτήριο 8, για την δίκη των 92 αγωνιστριών και αγωνιστών που συμμετείχαν στην ανακατάληψη της Villa Amalias στις 9 Ιανουαρίου του 2013.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ, 12ΜΜ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΚΟΥΚΑΚΙ

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα, askpthk.espivblogs.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/73800/


1 2 3 4 5 6

Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις στο Κουκάκι

Όλες και όλοι στην πορεία αλληλεγγύης: Σάββατο 24/3, 12 το μεσημέρι, Παιδική Χαρά-Κουκάκι

Διαβάστε σχετική ανακοίνωση του ΕΕΚ στα Πετράλωνα: http://www.eek.gr/index.php/repression/5515-k…

ΕΕΚ Πετραλώνων

πηγή : http://eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail…


1 2 3 4 5 6

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις Ματρόζου 45, Gare και Ζαΐμη 11

ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

Από τα εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα κτήρια, που ρημάζουν στις πόλεις μας, κάποια αποκτούν ξανά ζωή ως κατειλημμένοι αυτοοργανωμένοι χώροι. Δημιουργούνται έτσι εστίες αγώνα ενάντια στη μιζέρια της καθημερινότητας, που θέλει όλες τις σχέσεις να βασίζονται στο χρήμα. Οι καταλήψεις αυτές συχνά προσφέρουν στέγη, μόνιμη ή προσωρινή, σε όσους την στερούνται, αλλά κυρίως αποτελούν χώρους ελεύθερης έκφρασης, διαμόρφωσης πολιτικής συνείδησης, αντι-πληροφόρησης, αντιφασιστικού αγώνα και δημιουργίας σχέσεων αλληλεγγύης.

Η αμφισβήτηση, που γεννάται μέσα από αυτές, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, προκαλεί διαρκώς την βίαιη αντίδραση του κράτους και του παρακράτους, πάνω στη λογική πως «ό,τι δεν ελέγχεται, πρέπει να καταστρέφεται». Για αυτό οι εξουσίες εξαπολύουν, ενάντια στις καταλήψεις, κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους, από την συκοφαντική προπαγάνδα των ΜΜΕ, μέχρι τα γκλοπ των ματατζήδων.

Αυτό συνέβη και τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/3, όταν κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της αστυνομίας, εκκενώθηκαν ταυτόχρονα οι καταλήψεις Ματρόζου 45 (Κουκάκι), Gare και Ζαΐμη 11 (Εξάρχεια). Η αριστερή κυβέρνηση που ενορχήστρωσε την καταστολή αυτών των εγχειρημάτων ξεχνά όμως ότι οι καταλήψεις δεν είναι τα ντουβάρια, αλλά οι άνθρωποι που τις πλαισιώνουν. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Ενάντια σε έναν κόσμο οργανωμένης θλίψης

10, 100, 1000δες καταλήψεις.

Συγκέντρωση-πορεία Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 12:00 ΜΜ, στην Παιδική χαρά, στο Κουκάκι.

Ανοιχτή Συνέλευση «Βαβέλ»

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585815/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στην πορεία υπεράσπισης στο Κουκάκι

Κάλεσμα στην πορεία υπεράσπισης της κοινότητας καταλήψεων Κουκακίου, Σάββατο 24 Μαρτίου, 12:00, Κουκάκι-Παιδικί χαρά

Μόλις δύο μέρες μετά τη δυναμική πορεία διεθνιστικής αλληλεγγύης, ξεκινάει επιχείρηση εκκένωσης τριών καταλήψεων στην Αθήνα.

Ματρόζου 45 - Κοινότητα καταλήψεων Κουκακίου

Στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Στέγης και Αγώνα Ματρόζου 45, με τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη, να την υπερασπίζονται μαχητικά. Προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ και οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι 2 εκ των προσαγωγών έγιναν έξω από το κτίριο σε άτομα που κατέφτασαν μόλις άρχισε η εκκένωση. Μετά την προσαγωγή των συντρόφων και συντροφισσών μας στο τμήμα, οι μπάτσοι τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν.


Gare
Στις 6:15 ομάδες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλιτών εισέβαλαν στην Κατάληψη GARE. Με μόλις 15 λεπτά διαφορά ξεκίνησε επιχείρηση εκκένωσης στην Gare. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Gare δέχτηκε κρατική επίθεση. Στις 26 Νοέμβρη μπάτσοι με χρήση χημικών, πλαστικών σφαιρών, τραυματισμό συντρόφων και πολιτικών διώξεων επιτέθηκαν στην κατάληψη. Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, έγινε ανακατάληψη του κτηρίου από σώμα αλληλέγγυων.

Ζαίμη 11
Στις 7 το πρωί της ίδιας μέρας, εκκενώθηκε η κατάληψη Ζαίμη 11. Υπήρχε έντονος αστυνομικός κλοιός, αλλά δεν υπήρξαν συλλήψεις, καθώς δε βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή σύντροφοι και συντρόφισσες μέσα στο κτήριο.

Τους τελευταίους μήνες βρεθήκαμε αντιμέτωπες κι αντιμέτωποι με τον εθνικιστικό παροξυσμό των συλλαλητηρίων και τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις για εθνική ενότητα - ενότητα διαταξική, μιας και ο εθνικός συρφετός των συλλαλητηρίων δεν είχε ταξική ταυτότητα: παπάδες, αξιωματικοί , έλληνες λεβέντες, «αγανακτισμένοι», «ΟΧΙ-δες», βουλευτές, οργανωμένοι φασίστες και γενικά όλος ο ρατσιστικός , σεξιστικός , ομοφοβικός, τρανσφοβικός βόθρος παρέλασε στα συλλαλητήρια. Όλα αυτά στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το όνομα της Μακεδονίας και της σύγκρουσης συμφερόντων για τις ΑΟΖ στο Αιγαίο με το τούρκικο κράτος που οδηγούν σε εξοπλιστικά προγράμματα και περαιτέρω στρατιωτικοποίηση.
Εμείς βλέπουμε μόνο σαν κορυφή του παγόβουνου του εθνικισμού τους φασίστες, μιας και και για να μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα στην πόλη, είχαν τη συναίνεση του προαναφερθέντος ελληνικού όχλου, οπλίζοντάς τους να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις σε καταλήψεις και κοινωνικούς χώρους( Libertatia, ΕΚΧ Σχολείο, Λέλας Καραγιάννη 37, Θέατρο Εμπρός, ΕΚΧ Φαβέλα, Παναιτωλίου 21 , στέκι Άνω Κάτω).
Οι καταλήψεις, για όλα αυτά που προτάσσουν, δεν έχουν απέναντί τους μόνο τους φασίστες. Το κράτος οξύνει την επίθεσή του απέναντι στο ανταγωνιστικό κίνημα είτε με την επαναφορά των φυλακών τύπου Γ και το νέο σωφρονιστικό κώδικα, είτε με εκκενώσεις, οι οποίες έχουν φτάσει τις 14 επί σύριζα, είτε με διώξεις και καταστολή συγκεντρώσεων και πορειών αλληλεγγύης. Η κατασκευή και η καταστολή του εσωτερικού εχθρού, είτε αυτός είναι αναρχικές κι αναρχικοί είτε μετανάστριες/μετανάστες είτε οι μειονότητες (όπως η μακεδονική), ανέκαθεν αποτελούσε πρακτική του ελληνικού κράτους προκειμένου να διατηρήσει τη συνοχή και την ομοιογένειά του. Σ'αυτό βέβαια, συντελούν και τα καθεστωτικά media με ανακοινώσεις οργανωμένων σχεδίων για καταστολή όλων των καταλήψεων και με τρομολαγνικά αντιαναρχικά-αντιμεταναστευτικά ρεπορτάζ, καλλιεργώντας αίσθημα φόβου στους μικροαστούς που απαιτούν ασφάλεια για τις ελληνικές οικογένειές τους.
Οι καταλήψεις, καθώς και άλλες μορφές αντιεξουσιαστικών κοινοτήτων, δίνουν την δυνατότητα να διεξάγεται και εντός τους ο κοινωνικός πόλεμος. Γιατί τα άτομα που τις απαρτίζουν έχουν δηλώσει μια πρόθεση. Να εξαλείψουν τις σχέσεις κυριαρχίας και εκμετάλλευσης σε κάθε τους μορφή. Οι καταλήψεις είναι ορμητήρια αρνήσεων απέναντι στην πατριαρχία , τον καπιταλισμό, το κράτος, το κεφάλαιο και την ελληνικότητα, αλλά και χώροι αυτοθεσμίσεων στο βαθμό που κάθε φορά παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας. Στο πλαίσιο των καταλήψεων, θέλουμε να δομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης κι αλληλεγγύης. Είναι πολύ όμορφο σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που διανύουμε, να μπορούμε να βασιστούμε η μία στον άλλο, όπως αντίστοιχα κι εμάς μας ενδυνάμωσε η συντροφικότητα κι η αλληλεγγύη που ξεπέρασε κατά πολύ το οικόπεδο στα παλιά του βόλου. Όπως έχουμε ξαναπεί : η αγάπη και η συντροφικότητα που μας διέπει θα ακονίζεται και θα απειλεί κάθε υλικό και μη αποκλεισμό. Η θλίψη για ό,τι χάσαμε, οι ώρες αγωνίας και άγχους που βιώσαμε μόνο ανασταλτικά δε λειτουργούν, αντίθετα μετουσιώνονται σε οργή.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΉΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ GARE, ΖΑΙΜΗ 11,ΜΑΤΡΟΖΟΥ 45 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ/ΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ ΤΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΙΣ/ΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ/ΝΤΕΣ

Κατάληψη Τερμίτα

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585819/