Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 23.00

Dark Social Vibe – Vol.3

Η μουσική εκπομπή *PsyZone - Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8fm μαζί με φίλους, σας προσκαλούν σε ένα ακόμα free event!
Σάββατο 14 Απριλίου από τις 23:00 μέχρι πρωί, στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου (open air).

Lineup:
-------------------------------
E-Verse (Live)
https://soundcloud.com/3verse

Martin Equalizer
https://soundcloud.com/martinequalizer

Black Sun
https://soundcloud.com/black_sun1

Foo Badu
https://soundcloud.com/foo13

Kal El
https://soundcloud.com/alexis-kal-el
-------------------------------

--Θα υπάρχει BAR με μπύρες και ποτά!!!--

Τα έσοδα από το Party, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του ραδιοφωνικού εγχειρήματος 93.8fm - Ραδιοζώνες ανατρεπτικής Έκφρασης.

"Σκοτεινή Κοινωνική Ατμόσφαιρα - Επεισόδιο 3"
Η ανάγκη μας για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση μέσα στην μίζερη και γεμάτη βιτρίνες καθημερινότητα, περνά από τα αυτοοργανωμένα πάρτυ μας. Χτίζουμε σχέσεις με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινά σκεπτικά και καλούμε όλο και περισσότερο κόσμο να δει τη ζωή ως κάτι δυναμικό που με τις πράξεις του μπορεί να την αλλάξει. Υπνωτισμένοι από ένα σύστημα που μας μαθαίνει να εκμεταλλευόμαστε ότι μπορούμε για τις προσωπικές μας επιδιώξεις αλλά και να σιωπούμε στα καθημερινά εγκλήματα που διαπράττονται γύρω μας, προτάσσουμε τη ζωή ως αγώνα, πάλη και δράση! Καλούμε λοιπόν όσους μάχονται και εξεγείρονται στην καθημερινότητα τους, να παρευρεθούν στο party ώστε να τα πούμε και να χορέψουμε μαζί!

Παρατάρουμε με σεβασμό πάντα και πρώτα στο μέρος διεξαγωγής αλλά και σε αυτούς/ες που συμμετέχουν και διοργανώνουν. Προβληματικές συμπεριφορές που δημιουργούν πρόβλημα στη διεξαγωγή δε θα είναι ανεκτές.

Τρόποι πρόσβασης:

Με δικό σας μέσο ή Metro Κατεχάκη
https://www.google.gr/maps/dir/37.9778711,23.…

Λεωφορείο 608 και 230, στάση 8η Ζωγράφου
https://www.google.gr/maps/dir/37.9755908,23.…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PARTY(από PsyZone)

Το party αυτό πραγματοποιείται από την εκπομπή PsyZone με τη συνεργασία ατόμων που απαρτίζουν ή δραστηριοποιούνται γύρω από τον ελεύθερο αυτοοργανωμένο ραδιοσταθμό Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8fm αλλά και το label της Darknox Records. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε διασκέδαση με τις δυνατές και απελευθερωμένες από κάποιο χρηματικό αντίτιμο μουσικές μας, καθώς επίσης και να εξασφαλιστούν κάποια χρήματα, ώστε οι Ρ.Α.Ε. να συνεχίσουν να υπάρχουν ως εστία μόλυνσης στους μεγακύκλους μολύνοντας τους με ελεύθερη έκφραση και προωθώντας τον αντιεξουσιαστικό λόγο. Ωστόσο, θα θέλαμε να προβάλουμε και κάποιες σκέψεις μας σχετικά με τα "δωρεάν" party και την κουλτούρα που αναπαράγουν πολλά από αυτά. Πρώτα απ'όλα σε μας δεν υπάρχει "δωρεάν" και τζάμπα, άλλα χωρίς αντίτιμο, δηλαδή εννοούμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους αρκεί να σέβονται τη λογική των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων ενάντια σε ρατσιστικές, ιεραρχικές και γενικότερα εξουσιαστικές συμπεριφορές. Φυσικά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του όσον αναφορά τη χρήση ή μη ουσιών, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη τη λογική πολλών ατόμων που στο όνομα μιας δήθεν κουλτούρας συνεχίζουν να πιστεύουν ότι τα party ηλεκτρονικής μουσικής είναι κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) χώροι στους οποίους ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να "ψωνίσει" διάφορες ουσίες. Για να μην παρεξηγηθούν οι λογικές του εγχειρήματος, απαγορεύουν την είσοδο σε κάθε λογής ανθρώπους που κάνουν "περατζάδα" από party σε party με σκοπό να "φερμάρουν", να τα κονομήσουν πουλώντας ουσίες, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο που τους παρέχεται για τέτοιες δραστηριότητες, αδιαφορώντας αν είναι σε αυτοοργανωμένο party ή σε κάποιο trendy club. Τα μέρη που διαλέγουμε να διασκεδάζουμε είναι σε κατειλημμένους, ανοιχτούς χώρους που αντιτάσσουν την αντιεμπορευματοποίηση απέναντι στις μπίζνες του κυρίαρχου lifestyle.
Σε αυτούς λοιπόν που δεν καταλαβαίνουν τα παραπάνω έχουμε να πούμε τα εξής:
Εμείς είμαστε τα "ναρκωντικά"!
Εμείς είμαστε η Μουσική!
Εμείς είμαστε Εδώ και όχι "αλλού"!

*PsyZone
http://radio98fm.org/artist/psyzone/
Το PsyZone είναι μία μουσική εκπομπή των Ρ.Α.Ε. 93.8fm ο οποίος εκπέμπει πειρατικά, αντιεμπορικά και αυτοοργανωμένα από κατειλημμένο χώρο και ραδιοσυχνότητα στους 93.8 στα Αττικά FM.
Η μουσική αυτή εκπομπή μιξάρει ηλεκτρονικές ψυχεδέλειες πολλών υποειδών για κάθε γούστο …
Δεν είμαστε και δεν θέλουμε να γίνουμε επαγγελματίες και αυτό είναι που μας έκανε να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι των 93.8fm - Ραδιοζώνες ανατρεπτικής Έκφρασης, καθώς είναι πολιτική μας θέση να εκφραζόμαστε μέσω ενός εγχειρήματος ελεύθερης έκφρασης και αντιπληροφόρησης.

πηγή : http://radio98fm.org/2018/04/02/dark-social-v…
πηγή : email που λάβαμε στις 2 Απρίλιος 12h