τι; : δίκη θεματική : καταστολή, διεθνή

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 στις 10.00 πμ

Αίτημα της Τουκίας για έκδοση για δημοσιευσεις στο facebook

Oρίσθηκε η ημερομηνία δικαστηρίου του BURAK AGARMIŞ για έκδοση σε Τουρκία

Την ΠΕΜΠΤΗ στις 5 Απριλίου, η ώρα 10.00 π.μ., στο Εφετείο Λάρισας θα εκδικασθεί το αίτημα της Τουρκίας για έκδοση του.

Τώρα πια η Τουρκία ακομα και για δημοσιεύσεις στο facebook ζητά την έκδοση των αγωνιστών και πολίτικων προσφυγών. Η υπόθεση του AGARMIS είναι ένα σημαντικό παράδειγμα..

Ο Burak Agarmıs, ο οποίος από ηλικίας των 7 ετών ζεί στην Ολλανδία και είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής. Η αιτία του αιτήματος είναι οι φωτογραφίες και οι ειδήσεις που ανεβάστηκαν στο FACEBOOK από διάφορες εκδηλώσεις στην Ευρώπη.

Στην Αθήνα, έστησαν μία σκευωρία, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε προετοιμασία δολοφονικής επίθεσης κατά του Προέδρου της Τουρκίας Erdoğan, προχώρησαν στις 28 Νοεμβρίου στις συλλήψεις Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα αιτήματα έκδοσης των συλληφθέντων αγωνιστών από την Τουρκία. Τα πρώτα πέντε εντάλματα απορρίφθηκαν ήδη από το αρμόδιο Εφετείο Αθηνών, Λάρισας και Ναυπλίου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει να αποδέχεται και να εξετάζει τα αιτήματα της Τουρκίας για εκδόσεις. Οι δίκες αυτές όμως είναι πολιτικές και όχι νομικές.

Μέσα στις τελευταίες μέρες εσπευσμένα ορίσθηκαν οι ημερομηνίες των δικαστηρίων για έκδοσή τους στην Τουρκία, αν και δεν πρόλαβαν, και οι ίδιοι και οι δικηγόροι τους να έχουν τη δικογραφία.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 9 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ - ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 3 Απρίλιος 19h