Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 13.30

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Δεκάδες κι αυτή την εβδομάδα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη, από τους 220 συνολικά που γίνονται σ' όλη την Ελλάδα. Σπίτια, μαγαζιά και χωράφια, τα περισσότερα από τα οποία μικρής αξίας και για μικρά χρέη, μπαίνουν στο στόχαστρο των τραπεζών.

Ταυτόχρονα από αυτή την εβδομάδα μπαίνει στο "παιχνίδι" των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και το δημόσιο (εφορίες, ταμεία, δήμοι) και πιθανότατα σε λίγες εβδομάδες θα δούμε να αρπάζονται λαϊκές περιουσίες κι από το κράτος για χρέη άνω των 500 ευρώ από δυσβάσταχτους φόρους και χαράτσια.

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής κυβέρνησης-Ε.Ε.-τραπεζών για την κοινωνική πλειοψηφία δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση παρά ο γενικευμένος δυναμικός, αποφασιστικός κι ανυποχώρητος αγώνας για την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την πραγματική προστασία της λαϊκής περιουσίας. Με ενεργοποίηση όλων μας σε κάθε γειτονιά, κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, με κινητοποιήσεις στους δρόμους, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, τις τράπεζες και τις εφορίες, να σταματήσουμε το έγκλημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και των εξώσεων.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί συγκέντρωση την

Τετάρτη 25 του Απρίλη, 1.30μ.μ., Τσιμισκή και Αριστοτέλους

πηγή : https://syntonsyllogthes.blogspot.com/2018/04…