Τετάρτη 2 Μαίου 2018 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα για ανοικτή σύσκεψη ενάντια στην εθνικιστική συγκέντρωση

Το τελευταίο πογκρόμ που εξαπολύθηκε την Κυριακή 22 Απρίλη στη Μυτιλήνη από τα Τάγματα Εφόδου που είχαν συγκεντρωθεί απ` όλες τις περιοχές της Ελλάδας και ήταν ξένα από το λαό της περιοχής απέδειξαν περίτρανα το ρόλο των εθνικιστικών συλλαλητηρίων. Αποτελούν χώρο συγκρότησης των ακροδεξιών στρατηγικών και των μηχανισμών που θέλουν να σπείρουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Μια αντίστοιχη παρακρατική, εθνικιστική συγκέντρωση προετοιμάζεται για την Κυριακή 13 Μάη στην πλατεία Συντάγματος. Δεν θα αφήσουμε τους δολοφόνους του Φύσσα και του Λουκμάν, τα απομεινάρια των τραμπούκων του `10 -`13, τους εμπρηστές της Libertatia, τους διοργανωτές του πογκρόμ της Λέσβου, να σπείρουν τη φασιστική πολιτική στις γειτονιές της Αθήνας.

Καλούμε σε σύσκεψη την Τετάρτη 2 Μάη 6μμ στο Πολυτεχνείο στο κτίριο Γκίνη για τη διοργάνωση διεθνιστικής συγκέντρωσης ενάντια στη φασιστοσύναξη.

Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση (ΑΔΚ)

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ)

Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας (ΟΕΝ)

Οργάνωση Κομουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος (ΟΚΔΕ - Σπάρτακος)

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ)

site: www.elaliberta.gr


Κάλεσμα για ανοικτή σύσκεψη την Τετάρτη 2 Μαΐου ενάντια στην εθνικιστική συγκέντρωση

H ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (Π.Ε.Ε.Δ.) θα συμμετέχει στην ανοιχτή σύσκεψη των οργανώσεων και καλεί σε συστράτευση και άλλων δυνάμεων της επαναστατικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

πηγή : http://pgteed.blogspot.gr/2018/04/2.html