Τετάρτη 9 Μαίου 2018 στις 20.30

Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Παρέμβαση στην ελληνο-σιωνιστική φιέστα στο Μέγαρο Μουσικής

70 χρόνια μετά την Νάκμπα, τη μεγάλη καταστροφή για τον λαό της Παλαιστίνης, όταν εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες υπό τη βία και την τρομοκρατία των ένοπλων σιωνιστών, το (κρατικό πλέον) Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με την πρεσβεία του Ισραήλ, διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Απρίλη συναυλία για να τιμήσει τα 70 χρόνια από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ!

Οι σιωνιστές επιχειρούν εδώ και χρόνια να στήσουν ένα μηχανισμό προπαγάνδας στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, διοχετεύοντας χρήμα στα ντόπια Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, που έχουν αναλάβει να φιλοτεχνήσουν την εικόνα της «μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή», αποσιωπώντας τα εγκλήματα και τις τακτικές εθνοκάθαρσης που εφαρμόζει διαχρονικά η σιωνιστική οντότητα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Στα πλαίσιο αυτής της προπαγάνδας εντάσσεται και η συναυλία που συνδιοργάνωσε το Μέγαρο Μουσικής με την πρεσβεία των σιωνιστών.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ήταν εκεί, έξω από το Μέγαρο Μουσικής, μοιράζοντας προκηρύξεις στους περαστικούς, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού και της Αντίστασης, χαλώντας τη σιωνιστική φιέστα και καταγγέλλοντας την αγαστή συνεργασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους σιωνιστές.

Λίγες μέρες πριν, την Κυριακή 22 Απρίλη, μέλη της Πρωτοβουλίας έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και καλέσματος στην πορεία για την Νάκμπα στις 15 Μάη, στην πρόσοψη του Πνευματικού Κέντρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 23 Απρίλη, στον εν λόγω χώρο, θα γίνονταν η παρουσίαση βιβλίου του Ισαάκ Ματαράσσο, σχετικά με την καταστροφή των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί, υπό την αιγίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος. Το ΚΙΣΕ αποτελεί διαχρονικά εξέχον οργάνο προπαγάνδας των σιωνιστών στην Ελλάδα που εκμεταλλεύεται το εβραϊκό ολοκαύτωμα προκειμένου να ξεπλύνει τα ισραηλινά εγκλήματα σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 15 Μάη, στην πορεία για την επέτειο της Νάκμπα, της Καταστροφής, όπως ονομάζει ο παλαιστινιακός λαός την εκδίωξή του από τις πατρογονικές εστίες. Προσυγκέντρωση στο Μέγαρο Μουσικής (Μετρό) στις 6μμ - Πορεία προς την αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία.

Η επόμενη συνέλευση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό είναι την Τετάρτη 9 Μάη, στις 8.30μμ, στο ΕΜΠ, κτίριο Γκίνη, με θέμα τα οργανωτικά ζητήματα της πορείας για τη Νάκμπα.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό*

*Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό.

πηγή : http://palestineresist.gr/network/actions/577…