Τετάρτη 9 Μαίου 2018 στις 21.00

Βραδιά οικονομικής ενίσχυσης στον Τάσο Θεοφίλου

https://www.facebook.com/events/2223077516937…

Στις 27-3-2018 ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης του Α΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία ο είχε αθωωθεί ο Τάσος Θεοφίλου.

Στις 11 Μάη, ο Άρειος Πάγος θα εξετάσει την αίτηση. Αν αυτή γίνει δεκτή, ο Τάσος Θεοφίλου θα επιστρέψει στη φυλακή με τις αρχικές κατηγορίες, που επισύρουν ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, μέχρι να επαναληφθεί το Εφετείο, με νέα σύνθεση.

Ο Τάσος Θεοφίλου χρειάζεται την αλληλεγγύη μας: την πολιτική, απέναντι στο τρομο-σύμπλεγμα αστυνομίας και δικαστικής εξουσίας -- αλλά και την υλική, γιατί τα δικαστικά έξοδα είναι εξωφρενικά.

Την Τετάρτη 9 Μαΐου, μετά τις 9:00 μμ, η Δικτύωση για τη Ριζοσπαστική Αριστερά, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και η ΟΝΡΑ-Ανασύνθεση σας περιμένουμε στο Στέκι Μεταναστών Κοινωνικό Κέντρο Migrants Social Center,Tsamadou 13a (Τσαμαδού, εξάρχεια), να πιούμε (τουλάχιστον!) ένα ποτό οικονομικής ενίσχυσης του αγώνα.

Και φυσικά την Παρασκευή 11 Μαΐου από τις 9:00πμ συγκεντρωνόμαστε στο Εφετείο

http://radical-youth.gr/allileggiy-theofilou/

πηγή : https://el-gr.facebook.com/zoimeta/