Δευτέρα 21 Μαίου 2018 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας για τον Μ.Σεϊσίδη

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για την διοργάνωση κεντρικής πορείας αλληλεγγύης στον Αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη την Δευτέρα 21/5 στις 7μμ στο ΕΜΠ κτήριο Γκίνη

Γενάρης του 2006. Ληστεία στην Εθνική τράπεζα διασταύρωση Ιπποκράτους και Σόλωνος. Οι μπάτσοι σκορπούν τον πανικό και παραλίγο τον θάνατο με 19 σφαίρες. Τραυματίζεται βαριά και συλλαμβάνεται ο αναρχικός Γ. Δημητράκης. Οι υπόλοιποι ληστές διαφεύγουν της σύλληψης.
H εξέλιξη της ιστορίας από τότε σκιαγραφείται μέσα από πολύχρονες φυλακίσεις, διώξεις, στοχοποιήσεις, εξωφρενικές επικηρύξεις συντρόφων. Ένα ανελέητο κυνηγητό για την εμπέδωση της «αντιτρομοκρατικής» πολιτικής, για την εξουδετέρωση του «εσωτερικού εχθρού» μέσα στο περιβάλλον της οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας.
Στις 6 Ιούνη, μέσα στην δικαστική αίθουσα θα παιχτεί η τελευταία πράξη αυτού του παράλογου θεάτρου, ώστε να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα ένας κύκλος που άνοιξε πριν 12 χρόνια. Ο σύντροφος καλείται να δώσει την τελευταία του μάχη, για να αποτινάξει τα 36 χρόνια εξοντωτικής καταδίκης του που του επιβλήθηκαν πρωτόδικα.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1587976/