Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στις 19.00

Αντιφασιστική σύσκεψη

Κάλεσμα σε αντιφασιστική σύσκεψη την Τρίτη 3/7 στις 7μμ στο ΕΜΠ (Γκίνη)

Την Κυριακή 8 Ιούλη επιχειρείται να συγκροτηθεί νέο εθνικιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Οι φασίστες δεν πτοούνται από τις συνεχόμενες πανολεθρίες που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια. Παρ` όλο που το στελεχικό δυναμικό τους συρρικνώνεται και τα γραφεία τους μαραζώνουν και κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, παρ` όλο που απέτυχαν να συγκροτήσουν ρατσιστικές, ξενοφοβικές και αντιμεταναστευτικές κινήσεις, έρχονται με αφορμή το Μακεδονικό και την κάλυψη του κρατικού μηχανισμού και της ΝΔ να ξαναβγούν στο φως της ημέρας.

Στη Θεσσαλονίκη και σε μικρές επαρχιακές πόλεις προσπαθούν να στήσουν ένα καθεστώς «εθνικιστικής επίθεσης», αλλά το μόνο που κυκλοφορεί είναι μερικές δεκάδες νοσταλγών των ναζί. Όμως, η πραγματική δυναμική είναι περιθωριακή. Μέχρι σήμερα δεν τολμάνε να ανακοινώσουν καν την ώρα αυτής της φασιστοσύναξης.

Δεν θα αφήσουμε να ξαναστηθούν τα Τάγματα Εφόδου.

Δεν θα αφήσουμε τις ναζιστικές γκρούπες να καταλάβουν το κέντρο της πόλης και να τρομοκρατήσουν τις εργατογειτονιές και τους νεολαιίστικους χώρους.

Καλούμε σε σύσκεψη την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 7μμ στο κτίριο Γκίνη στο ΕΜΠ για τη διοργάνωση αντιφασιστικών κινητοποιήσεων και δράσεων ενάντια στην προσπάθεια ανασυγκρότησης των φασιστών και της ακροδεξιάς.

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (Ε.Ε.Κ.)
Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α.)

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2018/06/29/κά…