Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00

Συνέλευση ενάντια στην καταστολή των φοιτητ(ρι)ών σε πανεπιστημιακούς χώρους & εστίες

Ενημέρωση από την πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την καταστολή στις 31/10.

Την Πέμπτη 31/10 στην πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την καταστολή συμπορευτήκαμε σε κοινό μπλοκ η Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα, το Πολύσπορο Σχήμα, η ΑΦΣ Αροδαμός, σύντροφοι και συντρόφισσες. Την περιφρούρηση και το μπλοκ, που πλαισιώθηκε από περίπου 200 άτομα, στήριξαν και σύντροφοι/ισσες από την Αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριών Quieta Movere από την Θεσσαλονίκη.
Ενθαρρυντική ήταν η γενικότερη μαζικότητα της πορείας, ακόμα και υπό βροχή. Για εμάς η διαδήλωση αποτέλεσε κινηματική και πολιτική ευκαιρία να διαδηλώσουμε ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο, την καταστολή και την εκπαιδευτική αναδιάρθωση καθώς και πεδίο για να εκφραστεί κινηματικά και στο δρόμο πως η ελευθεριακή οργάνωση του φοιτητικού κινηματος είναι ο μόνος δρόμος με προοπτική νίκης για τους αγώνες μας.

[ Επόμενη συνέλευση του συντονισμού ενάντια στην καταστολή των φοιτητ(ρι)ών στους πανεπιστημιακούς χώρους και τις εστίες την Τετάρτη 13/11 στις 6 μ.μ. στο κτήριο Γκίνη, όπου θα συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις του συντονισμού. ]

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση Αροδαμός
Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα
Πολύσπορο σχήμα
Σύντροφοι και Συντρόφισσες

πηγή : https://el-gr.facebook.com/afsarodamos/