Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00

Οργάνωση αντίστασης σε ενδεχόμενη απειλή εκκένωσης της κατ. Ευαγγελισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια αυτής της κοινωνίας φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στην ατζέντα της κρατικής καταστολής στο πλαίσιο μιας δήθεν εξυγίανσης του συστήματος από το έγκλημα και τις ''ακραίες'' τάσεις. Η ακροδεξιά, χρυσαυγίτες και λοιπά φασισταριά ανοίγουν τον δρόμο στο κράτος να παίξει το χαρτί της πολιτικής των άκρων, που μόνο στόχο έχει την φίμωση οποιασδήποτε αντιστεκόμενης φωνής, ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι απολαμβάνουν βουλευτική ασυλία και ειδική μεταχείριση. Έτσι όπου δεν φτάνει το χέρι του κράτους φτάνει το χέρι του παρακράτους και απέναντί τους αγωνιζόμενοι και εξαθλιωμένοι. Οι φασίστες έχουν πάρει το πράσινο φώς, τα αίσχη τους δεν έχουν τέλος και ενώ ταυτόχρονα νέα μέτρα και καταστολή διαδέχονται το ένα το άλλο. Οι καταλήψεις ως χώροι συνεύρεσης και δράσης ενός απ' τα πιο ριζοσπαστικά κομμάτια αυτής της κοινωνίας, αποτελούν πρωταρχικό στόχο του κράτους με τις επιθέσεις εναντίων τους να έχουν ενταθεί.

Συγκεκριμένα στις 6/9 καθώς επίσης και στις 13/9 πραγματοποιείται εμπρησμός του Αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού πανεπιστημίου Ρεθύμνου.
Στις 18/7 πυρπολείται η κατάληψη Δράκα στην Κέρκυρα η οποία αφήνεται να καταστραφεί ολοσχερώς.
Στις 12/9 εκκενώνεται η κατάληψη ΔΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη με τα ΕΚΑΜ να παίζουν σε κινηματογραφικό ρόλο σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και θεάματος.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως μια απ΄ τις καταλήψεις που έχουν σειρά είναι η Κατάληψη Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι σαν αναρχικοί και καταληψίες θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε πως δεν χαρίζουμε τίποτα απ' όσα χτίσαμε, η υπεράσπιση της κατάληψης με όλα τα μέσα είναι δεδομένη, τίποτα δεν θα παρθεί αμαχητί .

Καλούμε όλους τους συντρόφους και τα υπόλοιπα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας σε συνέλευση με θέμα την οργάνωση της αντίστασης σε ενδεχόμενη απειλή εκκένωσης της κατάληψης ευαγγελισμού την Τετάρτη 19/9/12 - ώρα : 21:00 .

Κατάληψη Ευαγγελισμού , Αναρχικοί/ες σύντροφοι/ισσες

Ηράκλειο Κρήτης Σεπτέμβρης 2012