Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.30

Διοργάνωση εκδήλωσης για την επικείμενη αναδιάρθρωση των ελληνικών φυλακών

Καλούμε σε συνδιαμόρφωση για την προετοιμασία εισήγησης και κειμένων για μια εκδήλωση της οποίας η θεματολογία θα κινείται γύρω από την επικείμενη αναδιάρθρωση των φυλακών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταστεί πλέον ολοφάνερο ότι δρομολογούνται αλλαγές στο τρόπο που ασκείται ο έλεγχος η πειθάρχηση και η καταστολή στην Ελλάδα. Οι φυλακές ως θεμέλιο του συστήματος σωφρονισμού μέσα σ αυτό το σχεδιασμό, δεν μπορεί παρά να έχουν αναβαθμισμένο ρόλο

  • Οι ειδικές συνθήκες κράτησης για τους φυλακισμένους αγωνιστές, η αντιτρομοκρατική σταυροφορία, η μονιμότητα του καθεστώτος εξαίρεσης καθως και η υπαγωγή σ αυτό όλο και περισσότερων-ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, ως απαραίτητη προϋπόθεση της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης.
  • Η αναδιάρθρωση των φυλακών προς την αυστηροποίηση και την ιδιωτικοποίηση, που ξεφεύγει από τα όριο της στοχοποίησης του αναρχικού χώρου και περνάει στην οικονομία της καταστολής και στη παραγωγή κέρδους από αυτό το πεδίο.

Καλούμε Τριτη 11 Φλεβαση στο κτιριο Γκινη και ωρα 19:30 σε συνδιαμόρφωση για την προετοιμασία εισήγησης και κειμένων για μια εκδήλωση της οποίας η θεματολογία θα κινείτε γύρω από τους δυο παραπάνω άξονες και θα έχει θα στόχο την ενημέρωση για τις εξελίξεις και την αναζήτηση τρόπων και μεθόδων αντίστασης.

Πρωτοβουλία αναρχικών

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=