Τρίτη 1 Απριλίου 2014 στις 18.30

(αναβάλλεται) Συνέλευση συντονιστικού δράσης για την Κυριακάτικη αργία

Το Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας δεν
θα μαζευτεί την Τρίτη 1/4, αλλά την Τετάρτη 2/4 στις 7.30 μ.μ στα γραφεία
του ΣΥΒΧΑ.


22_3_14_syntonistiko_drasis_mall_a

Το πρωί του Σαββάτου 22/3 πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι μια ακόμα από τις προγραμματισμένες κεντρικές παρεμβάσεις του Συντονιστικού Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια, με συμμετοχή και μελών της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας "Υδραγωγείο".

Η παρέμβαση ξεκίνησε κατά τις 10πμ από το ανώτερο επίπεδο του εμπορικού κέντρου με μαζικό μοίρασμα κειμένων και -σε πολλές περιπτώσεις- σύντομες συζητήσεις μέσα στα καταστήματα και στους διαδρόμους με εργαζόμενες, εργαζόμενους και καταναλωτικό κοινό. Στη συνέχεια, κατά τις 11.30πμ βρισκόμενοι πλέον στο κατώτερο επίπεδο του Mall (2ο υπόγειο) κινηθήκαμε στους διαδρόμους εν είδει πορείας με πανό, συνθήματα και μοίρασμα κειμένων, μέχρι την έξοδο όπου ολοκληρώθηκε η παρέμβαση. Παράλληλα κολλήθηκαν και αφίσες στην περιοχή του ηλεκτρικού σταθμού Νερατζιώτισσα.

Επόμενα ραντεβού

  • ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ μεταξύ εργαζομένων στο εμπόριο για τα προβλήματα στη δουλειά και την οργάνωση των αντιστάσεων: Κυριακή 30 Μάρτη, στις 11:30πμ στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής (Λόντου 6, Εξάρχεια)
  • Επόμενη συντονιστική συνάντηση-συνέλευση του Συντονιστικού Δράσης: Τρίτη 1/4 στις 6.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής (Λόντου 6, Εξάρχεια)

22_3_14_syntonistiko_drasis_mall_e22_3_14_syntonistiko_drasis_mall_b

πηγή : http://ydragogeio.gr/pote-douleia-tin-kiriaki...