Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00

Συνέλευση Συντονιστικού Δράσης

H επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια έχει οριστεί για την Τρίτη 23/12 στις 7μμ στα γραφεία του ΣΥΒΧΑ.

Συμεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, ενάντια στη συνολική επίθεση που ως εργαζόμενοι δεχόμαστε.

Η συνέλευση της Τρίτης 23/12 προφανώς και πάλι είναι ανοιχτή σε όσες συλλογικότητες, συναδέλφισσες και συναδέλφους βρέθηκαμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε όλες τις σχετικές παρεμβάσεις μας κατά την περασμένη περίοδο και γενικά σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν/συντονίσουν δράση για το ζήτημα αυτό.

Μπροστά μας έχουμε πλέον και την Κυριακή 28 Δεκέμβρη οπότε και πάλι θα επιχειρηθεί το άνοιγμα των καταστημάτων (για 3η συνεχόμενη Κυριακή!), βάσει της χθεσινής εξέλιξης με την ψήφιση νόμου με τροπολογία που προέβλεπε μια επιπλέον (8η) Κυριακή ανά έτος με τα μαγαζιά ανοιχτά.

ΟΥΤΕ 52 ΟΥΤΕ ΚΙ 8

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια | syntexonistikoex_drasis@exespiv.neext

> η ανακοίνωση του Συντονιστικού δράσης που μοιράζαμε στην απεργιακή κινητοποίηση της Κυριακής 14 Δεκέμβρη:

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2014/12/19/%...