Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 στις 11.30

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους χθεσινούς συλληφθέντες

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1547174/


1 2 3 4 5

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων σήμερα Πέμπτη 16 Ιούλη, ώρα 11,30π.μ για τους συλληφθέντες της χθεσινής πορείας. Σύμφωνα με τα νέα - μέσω δικηγόρου- που διαθέτουμε μέχρι τώρα, οι συλληφθέντες είναι συνολικά 13. Σε 3 συλληφθέντες έχει αποδοθεί κακούργημα και στους υπόλοιπους πλημμέλημα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ-ΙΣΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8 FM

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1547175/


1 2 3 4 5

[Πέμπτη 16/7, 11.30πμ, δικαστήρια Ευελπίδων] συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της διαδήλωσης στο Σύνταγμα ενάντια στο «μνημόνιο 3″

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση και την παύση κάθε δίωξης εις βάρος του συναδέλφου μας και όλων των συλληφθέντων της χθεσινής διαδήλωσης στο Σύνταγμα ενάντια στο «μνημόνιο 3″

Kαλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων σήμερα Πέμπτη 16 Ιούλη, ώρα 11.30πμ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λόντου 6, Εξάρχεια | 210-3820537 | sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr
https://bookworker.wordpress.com

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2015/07/16/%...


1 2 3 4 5

Καλεσμα Αλληλεγγυης

Καλεσμα Αλληλεγγυης για αυριο Πεμπτη 16/7 στις 11:30

Δικαστηρια Ευελπιδων

Συντροφισσες/Συντροφοι περναν εισαγγελεα απο τη χθεσινη πορεια

Θα ακολουθησει ανοιχτη συνελευση αναρχικων στις 18:00 Γκινη

Αναρχικοι/ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/58875/


1 2 3 4 5

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Όπως συνέβη με κάθε κυβέρνηση που τα τελευταία πεντέμισι χρόνια ψήφισε μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους για λογαριασμό του Κεφαλαίου και των οικονομικών δολοφόνων του, έτσι και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνόδεψε την ψήφιση του 3ου και πιο σκληρού Μνημονίου με ένα όργιο κρατικής βίας και καταστολής, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των διαδηλωτών.

Από νωρίς το απόγευμα της 15ης Ιουλίου, η Αθήνα μετατράπηκε ξανά σε στρατοκρατούμενη περιοχή με χιλιάδες Ρόμποκοπ να έχουν καταλάβει κάθε γωνία του Κέντρου της, συνοδευόμενα από τα συνήθη τσούρμα χαφιέδων, προκαλώντας τους διαδηλωτές και προετοιμαζόμενα εμφανώς για τη διάλυση της συγκέντρωσης.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο εσμός των ένστολων Ταγμάτων Εφόδου του Κράτους επιτέθηκε τυφλά στους συγκεντρωμένους της πλατείας Συντάγματος προς όλες τις κατευθύνσεις, τηρώντας τα παραδοσιακά χωροφυλακίστικά έθιμα των συλλήψεων στο σωρό, του ομαδικού ξυλοδαρμού σε εξουδετερωμένους και σιδηροδέσμιους διαδηλωτές και -φυσικά- της μαζικής ρήψης χημικών, ασφυξιογόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης μέσα στο πλήθος και τα οργανωμένα μπλοκ.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε καταγγέλλει το χθεσινό νέο όργιο αστυνομικής βίας, που σε ό,τι μας αφορά εκφράστηκε με έναν ασταμάτητο βομβαρδισμό από την πλατεία Συντάγματος μέχρι τα όρια του δήμου Καλλιθέας (!) και ολοκληρώθηκε με τη δολοφονική εισβολή - επίθεση μοτοσυκλετών της Ομάδας Δέλτα μέσα στο μπλοκ μας, όπως και στο μπλοκ του ΠΑΜΕ που εκείνη τη στιγμή διαλυόταν και οδήγησε στον τραυματισμό διαδηλωτών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Καταγγέλλουμε επίσης τις εντελώς αναίτιες συλλήψεις που συνοδεύτηκαν από κατασκευασμένα κατηγορητήρια, βγαλμένα από ηλεκτρονικές αναπαραγωγικές γεννήτριες generator της αστυνομίας, τόσο του μέλους μας Γ.Κ. όσο και άλλων διαδηλωτών από το μπλοκ της ΟΚΔΕ-Σπάρτακος (ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου και Χάρτου) και αλλού.

Δεν νιώθουμε φυσικά την παραμικρή έκπληξη για όλα αυτά. Οσοι ασκούν πολιτική για να υπηρετούν τους οικονομικούς δολοφόνους, θα χρειάζονται πάντα και ένστολους δολοφόνους για να την επιβάλλουν -αυτή είναι η ουσία του Κράτους και δεν την αλλάζουν ούτε όλα τα τσιτάτα του Αλτουσέρ, ούτε ακόμα κι αν οι σειρήνες της αστυνομίας αλλάξουν παρτιτούρα και σφυρίζουν στο ρυθμό του Ο Bella Ciao.

Καλούμε την εργατική τάξη, εργαζόμενους/ες, άνεργους/ες και νέους/ες, ντόπιους/ες και μετανάστες/τριες, να οργανωθούν για να αντιμετωπίσουν και την οικονομική και την πολιτική και την κατασταλτική έκφραση του καπιταλιστικού ολοκληρωτισμού, στον δρόμο, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς και στα σωματεία και να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους συλληφθέντες της 15ης Ιουλίου.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 10.30 πμ στο Κτίριο 16 των Δικαστηρίων (πρώην Σχολή Ευελπίδων), κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
-ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

-ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

-ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε

πηγή : http://rocinante.gr/index.php/i-ikonomiki-dol...