Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στις 12.00

Κάλυψη της πορείας αλληλεγγύης σε μετανάστες και πρόσφυγες

Κάλυψη της πορείας αλληλεγγυής σε μετανάστες και πρόσφυγες μμ πλ.Βικτωρίας

Κάλυψη της πορείας αλληλεγγύης σε μετανάστες και πρόσφυγες - 12μμ πλ.Βικτωρίας

Οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8fm θα καλύψουν την πορεία αλληλεγγυής σε μετανάστες και πρόσφυγες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/11 στις 12 στη πλατεία Βικτωρίας. Καλείτε στα τηλέφωνα 210 7723144 και 697 56 56 265 τις ώρες της αναμετάδοσης για να μην αφήσουμε την ενημέρωση και την αντιπληροφόρηση τα κοράκια των Μ.Μ.Ε.

Ακολουθεί το κάλεσμα όπως δημοσιεύτηκε στη κεντρική σελίδα του athens.indymedia.org

-

Συγκέντρωση-Πορεία

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 12μμ πλ. Βικτωρίας

στην καπιταλιστική περιφέρεια…

Η Μέση Ανατολή και η Αφρική είναι το πεδίο που ξεδιπλώνονται όλοι οι ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί μεταξύ των ισχυρών καπιταλιστικών κέντρων (κυρίως ΗΠΑ, Ρωσίας, ΕΕ) με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση, τον έλεγχο και την επιβολή. Οικονομικές και στρατιωτικές επεμβάσεις, απολυταρχικά καθεστώτα-μαριονέτες, η υποδαύλιση θρησκευτικών φανατισμών και η στήριξή φονταμενταλιστών (ISIS) συνθέτουν ένα καθεστώς μόνιμης αποσταθεροποίησης. Ο ανελέητος πόλεμος που αφήνει πίσω του εκατομμύρια νεκρούς και κατεστραμμένες πόλεις, η οικονομική αφαίμαξη και η λεηλασία ανθρώπων και φύσης δημιουργούν τεράστια ρεύματα μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών που επιζητούν την επιβίωση από την ανελέητη επίθεση του καπιταλισμού.

στα αιματοβαμμένα σύνορα της Ευρώπης φρούριο…

Στα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο διεξάγεται η δεύτερη πράξη του πόλεμου. Φράχτες, στρατιωτικοί μηχανισμοί (Frontex), λιμενόμπατσοι-δουλέμποροι, ναρκοπέδια, στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι συνθήκες Δουβλίνο ǀ και ǁ συνθέτουν το πραγματικό πρόσωπο της κυριαρχίας. Τα κροκοδείλια δάκρυα και το φιλανθρωπικό πρόσωπο των κρατικών αξιωματούχων και των αστών δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν, το κράτος, οι διακρατικοί μηχανισμοί εξουσίας, η ντόπια και διεθνής οικονομική ελίτ ευθύνονται για τον ξεριζωμό, την λεηλασία και το θάνατο εκατομμύριων ανθρώπων.

Να οργανώσουμε την διεθνιστική και τη ταξική αλληλεγγύη μας και στήσουμε αναχώματα σε κανιβαλιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις.

Να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό και να οικοδομήσουμε ένα κόσμο χωρίς σύνορα και κράτη.

Κοινοί αγώνες όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων για έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας και αλληλεγγύης.

καλεσματα: Αναρχική Ομοσπονδία, Συνέλευση Κενταύρου, Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου ,Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση, Αναρχική Συλλογικότητα Antinertia, Συνέλευση για πορεία για πρόσφυγες μετανάστες, αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti, Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου & ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΗ ,

πηγή : http://radio98fm.org/2015/11/20/kalupsi2111/