Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 στις 11.00

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα στα δικαστήρια για τον συλληφθέντα στον πλειστηριασμό στις 5/10

Στις 5/10 κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ένας σύντροφος προσήχθη, και μετά από πολύωρη κράτηση του απαγγέλθηκαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Το κράτος, η αστυνομική βαρβαρότητα και η καταστολή δείχνουν για άλλη μια φορά τον παραλογισμό τους τασσόμενοι ξεκάθαρα υπέρ της ποινικοποίησης της αλληλεγγύης και των κοινωνικών αγώνων.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Κάλεσμα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης Πέμπτη 6-10 11:00

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό "Μαύρο και Κόκκινο" | μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης| Ο.Σ.

πηγή: https://www.facebook.com/sulMavrokokkino/


Στο αυτόφωρο οδηγείται αύριο ο διαδηλωτής στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης. ΟΛΟΙ την ΠΕΜΠΤΗ 6/10, 11π.μ. στα Δικαστήρια!Σε σύλληψη μετέτρεψε τελικά η αστυνομία την προσαγωγή του διαδηλωτή σήμερα στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης και οδηγείται αύριο το μεσημέρι στο αυτόφωρο με τρεις (!) κατηγορίες: Έμπρακτη εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα σωματικής βλάβης...

Αυτοί μ' άλλα λόγια που έπραξαν ακριβώς αυτά τα αδικήματα και πολλά άλλα (και) σήμερα στο Ειρηνοδικείο, απαγορεύοντας την είσοδο σε δημόσια διαδικασία, χτυπώντας επανειλημμένα τους εκατοντάδες διαδηλωτές και τον ίδιο τον συλληφθέντα, προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να προκαλέσουν το φόβο στο καθημερινά ογκούμενο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ!

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσ/νίκης καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 6/10, 11π.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης.

πηγή: http://laikisynelefsidsynth.blogspot.gr/2016/10/610-11.html