Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.00

Hip Hop Live & DJ Set Οικονομικής Ενίσχυσης

1_α3

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. - 5 π.μ. Hip Hop Live Οικονομικής Ενίσχυσης

Στις 31/1/2017 καλούμαι να παραστώ ενώπιον του τριμελούς ναυτοδικείου Πειραιά , διωκόμενος για την χρόνια ανυποταξία μου.
Κλήθηκα πρώτη φορά να καταταγώ στις 11/3/2014 , η επιλογή μου ήταν Ολική Άρνηση στράτευσης και ανακηρύχθηκα Ανυπότακτος. Από τότε ξεκινάει ο στρατός το ''κυνήγι''. Καλούμαι ακόμα τρεις φορές στις 29/1/2015, 14/5/2015 και 9/7/2015. Και τις τρεις, η επιλογή μου ήταν Ολική Άρνηση στράτευσης. Ο Ελληνικός στρατός, απαντά με μια επίδειξη εξουσίας, μια πράξη εκδίκησης: στις 3/4/2015 σε συνεργασία με το υπουργείο οικονομικών μου ασκεί ποινική δίωξη, διεκδικώντας απο μένα 6.000 € για την ανυποταξία μου!
Αποδέχομαι την κατηγορία και τον τιμητικό χαρακτηρισμό του ανυπότακτου.
Αρνούμαι την υποταγή και την συμμετοχή στον στρατιωτικό μηχανισμό κράτους και κεφαλαίου ,ο οποίος θα έστρεφε τα όπλα ενάντια στους καταπιεσμένους και στον εξεγερμένο επαναστατημένο λαό. Σε μια εποχή που το κεφάλαιο χτυπάει ανελέητα την εργατική τάξη, είτε με την χρήση μνημονίων και εξαντλητικών μέτρων, είτε με την χρήση της ίδιας στρατιωτικής μηχανής μέσω του ΝΑΤΟ (π.χ. Συρία, Ιράκ, Λιβύη).
Ο Ελληνικός στρατός ως αναπόσπαστο κομμάτι του ΝΑΤΟ από τις αρχές τις δεκαετίας του ΄50 είναι βασικό πιόνι της επίθεσης του καπιταλισμού είτε στο εσωτερικό με εξορίες και δολοφονίες αγωνιστών, με πραξικοπήματα, και στρατιωτικές βάσεις ,είτε στο εξωτερικό με συμμετοχή σε πολέμους.
Τέλος αποδέχομαι φυσικά τη χρήση βίας και όπλων αλλά ως αναρχικός αρνούμαι τη συμμετοχή μου στον στρατό του κεφαλαίου, ένα στρατό που προάγει τον εθνικισμό, την ιεραρχική δομή και την απόλυτη υποταγή.
Γιατί έχω διαλέξει πλευρά, την πλευρά που βρίσκεται ο λαός, την πλευρά των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν ρεύμα, των νεκρών εργατών από ''ατυχήματα''.
Έχω διαλέξει στρατό και δεν είναι ο δικός σας!

Πολιτική δήλωση
Ολικού Αρνητή στράτευσης Λ.Β.

Line up :

Ατόφιος
Bredda Ahmed
N-arrow ( Intifada )
'Αψινθος
Te Pavarurit
Viral
Mentira Witch project
Brak ( Χνάρια )
Lyrical Punishment
Νεκροί Από Κούνια
Azoras
Derogation
Sharp Sun

Dj set : Bredda Ahmed / Blind Spot (Catacombs)

Funky ladies Showcase
Poppin Butterfly & Bdeath Penalty

https://www.facebook.com/events/219655295142264/

πηγή: https://www.embros.gr/paraskeyh-16-dekembrioy-stis-8-m-m-5-p-m-hip-hop-live-oikonomikhs-enischyshs.html