Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.00

Συνέλευση αλληλεγγύης για την αντιφασιστική μοτοπορεία (30/9/2012)

Καλεσμα για την Συνέλευση-Ενημέρωση για την Αντιφασιστική Μοτοπορεία (30/9/2012)

Στις 28 Φλεβάρη ξεκινάει η πρώτη από τις 2 δίκες της αντιφασιστικής μοτοπορείας. Αφορά την υπόθεση για τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι 15 συλληφθέντες στη ΓΑΔΑ. Στις 12 Μαρτίου ξεκινάει η δεύτερη με 21 κατηγορούμενους αντιφασίστες για τα γεγονότα της μοτοπορείας.

Σε προηγούμενα κείμενα έχει γίνει γνωστή η πολιτική τοποθέτηση και υπεράσπιση της επιλογής μας να συμμετέχουμε, ως ενεργά πολιτικά υποκείμενα, στη αντιφασιστική μοτοπορεία στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Μια περιοχή που τον καιρό εκείνο ήταν ένα μεγάλο πείραμα φασιστών/αγανακτισμένων πολιτών για να εγκαθιδρύσουν το φόβο, την ανασφάλεια, τα ρατσιστικά πογκρόμ και επιθέσεις.

5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και ενώ η δίκη της ΧΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, με αφορμή τα πατριδοκάπηλα συλλαλητήρια για το μακεδονικό, οι φασίστες ξαναβγήκαν απ τις τρύπες τους.

Όπως τώρα έτσι και τότε η επιλογή της αντιφασιστικής δράσης ήταν επιβεβλημένη από την ίδια την συνθήκη. Όπως τότε έτσι και τώρα να δημιουργήσουμε αντιφασιστικές εστίες αγώνα και να τσακίσουμε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννάει

ΚΑΛΟΥΜΕ σε μια ανοιχτή συζήτηση/ενημέρωση για τις επερχόμενες δίκες, ζητώντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη και στήριξη του κόσμου το αγώνα. Καλούμαστε να πληρώσουμε επιπλέον χρηματικά ποσά σε παράβολα, σε μια εποχή όπου πραγματικά με δυσκολία προσπαθούμε όλοι να ανταπεξέλθουμε.

ΑΠΟ ΤΗΝ LIBERTATIA ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΑΕΙ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ AΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ

18.00 ΕΜΠ, Γκυνη

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1583886/