Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση για τους αναρχικούς συντρόφους που διώκονται ως ατομικοί τρομοκράτες

Συνέχεια ανοιχτής συνέλευσης για τους αναρχικούς σ. που διώκονται ως "ατομικοί τρομοκράτες" μετά την ακραία κατασταλτική απόφαση

Σήμερα Δευτέρα 26/03 γράφτηκε ο επίλογος του εφετείου για τους αναρχικούς συντρόφους που διώκονται ως "ατομικοί τρομοκράτες". Με μια ακραία και κατασταλτική απόφαση τα εντολούμενα της κρατικής/καπιταλιστικής ελιτ καταδικάσανε τους συντρόφους μας στις ίδιες σχεδόν ποινές με το πρωτόδικο δικαστήριο. Συγκεκριμένα ο σ. Α. Ντάλιος σε 27 χρόνια (από 29), ο σ. Ν. Ρωμανός σε 18 χρόνια (από 20), ο σ. Δ. Πολίτης σε 12 χρόνια και 2 μήνες (από 13), ο σ. Γ. Μιχαηλίδης σε 11 χρόνια (όπως και στο πρωτόδικο) και το μέλος της ΣΠΦ Γ. Τσάκαλος σε 5 χρόνια (όπως και στο πρωτόδικο).

Αντιλαμβανόμενοι τις βαρίες καταδίκες με τη "καινοτομία" της "ατομικής τρομοκρατίας" ως ευθεία επίθεση στο σύνολο του ανταγωνιστικού κινήματος, αλλά και σαν προσπάθεια εξόντωσης των συντρόφων μας καλούμε κάθε μεμονωμένο και οργανωμένο σύντροφο να πλαισιώσει τη συνέλευση για να υπάρξει η απαραίτητη κινηματική απάντηση.

ΤΡΙΤΗ 27/3 19:00 ΓΚΙΝΗ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους που διώκονται ως «ατομικοί τρομοκράτες»

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1585946/