Σάββατο 12 Μαίου 2018 στις 21.00

Συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Εμπρός

Συναυλία "Toxic Rabits" - "Animal Triste" & tbo

12/05/2018 22:00 - Συναυλία "Toxic Rabits" - "Animal Triste" & tbo

Σάββατο 12 Μαΐου 2018, πέντε παλιές και νέες μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκρηκτική σκοτεινή βραδιά.

OVERALT?
Σχηματίστηκαν το 2016 και ουσιαστικά είναι η μπάντα που ζωντάνεψε και πάλι τη μουσική των South Of No North.
Η μπάντα αποτελείται από δύο ιδρυτικά μέλη των SONN. George K.( Bass) Fivos (drums) καθώς και τους Leo (Guitar) και Dim (vocals).


Anima Triste
Έχουν χαρακτηριστεί ως μια από τις σκοτεινότερες ροκ μπάντες στον χώρο της Darkwave, Post Punk αλλά και της Goth Rock σκηνής. Με κύριο στοιχείο τα εκρηκτικά live, την θεατρικότητα στην ερμηνεία του frontman τους Mad Sad μαζί με το σφιχτοδεμένο rythm section και τα κιθαριστικά μελωδικά ξεσπάσματα, κεντρίζουν σίγουρα το ενδιαφέρον. Η μπάντα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014 από τους Greg DiRt (κιθάρα), Mad Sad (φωνή), Gus Black (μπάσο) και τον Jimmy C (τύμπανα). Μέχρι την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους άλμπουμ "Anima Triste" με 10 συνθέσεις και παραγωγό τον Πάνο Τσεκούρα (Top Floor Studios), τον Οκτώβρη του 2016 έπαιξαν πολλά live shows κυρίως στο Αθηναϊκό κοινό και τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους άνοιξαν για τους "Garden of Delight" [DE}. Η άνοιξη του 2017 τους βρήκε να περιοδεύουν σε Βόλο και Θεσσαλονίκη μαζί με τους "Opened Paradise"[GR] και τον Οκτώβρη του 2017 άνοιξαν για τους "Whispering Sons" [BE].
Αυτήν την στιγμή η μπάντα είναι στο στούντιο ετοιμάζοντας τον 2ο δίσκο τους με τίτλο "Humanity" με παραγωγό πάλι τον Πάνο Τσεκούρα και έχει σκοπό να κυκλοφορήσει το 1ο της single με τίτλο "UOY" στα τέλη Φεβρουαρίου ενώ ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.


Penny Dreadful
Προσκαλούν τους φίλους της ανεξάρτητης σκηνής στο σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις ερημικές εκτάσεις της Αυστραλίας, ακολουθεί τους αχανείς αυτοκινητοδρόμους της Αμερικής, κάνει στάση σε ρημαγμένα αγροκτήματα και σε έρημα δάση στοιχειωμένα από τον Τσαρλς Μάνσον, για να καταλήξει στο ιστορικό και αγωνιζόμενο Θέατρο Εμπρός.
Βρόμικοι ήχοι και άγρια ξεσπάσματα μπλέκονται με λυρικές στιγμές και καταραμένες μελωδίες, με τραγούδια από τα δύο άλμπουμ των Dreadful αλλά και με νέες συνθέσεις.


Toxic Rabbits
Ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι τον Ιούνιο του 2016 σε Post Punk/Goth πλαίσια. Στιχουργικά έχουν περιεχόμενο πολιτικό, αλλά και φαντασιακό. Αυτό τον καιρό βρίσκονται στις ετοιμασίες της πρώτης διακογραφικής στους δουλειάς, χωρίς να διακόψουν τις συναυλιακές εμφανίσεις. Τη μπάντα απαρτίζουν οι:
Δανάη - φωνή
Strange C - κιθάρες
Stelios Kappa - μπάσο
Nasos - τύμπανα


Degenerate Μind
Ξεκίνησαν τις πρόβες τους τον Ιανουάριο του 2017. Ο ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ώς heavy rock/ stoner χωρίς να λείπουν κάποιες dark και doom metal αναφορές. Έχουν κάνει τρεις ζωντανές εμφανίσεις σε χώρους στην Αθήνα και σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν τη πρώτη τους δουλειά μέσα στο καλοκαίρι.

https://www.facebook.com/events/1887236521288…

Είσοδος ελεύθερη
Τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του χώρου

πηγή : https://www.embros.gr/12-05-2018-22-00-synayl…