Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19.00

Κάλεσμα σε σύσκεψη για την κυριακάτικη αργία

Η αντίσταση στους χώρους του εμπορίου ενάντια στην προσπάθεια κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας που προωθούν εργοδότες, κυβέρνηση, τρόικα συνεχίζεται. Ο αγώνας αυτός που κρατήθηκε ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι επιδιώκουμε το επόμενο διάστημα να κλιμακωθεί και να ενισχυθεί.

Τα μέτωπα που είναι σήμερα ανοιχτά από την σκοπιά των εργαζομένων ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα (καθαρίστριες, αξιολόγηση-απολύσεις στο δημόσιο, κυριακάτικη αργία,…) για να καταφέρουν να νικήσουν έχουν ανάγκη την στήριξη και την αλληλεγγύη όλου του εργατικού κινήματος.

Με το σκεπτικό αυτό ο Σύλλογος μας καλέι όλα τα σωματεία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε σύσκεψη για το ζήτημα της κυριακάτικης αργίας την Δευτέρα 15 Σεπτέμβρη στις 7μμ στα γραφεία μας (Λόντου 6, Εξάρχεια)

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής

Λόντου 6, Εξάρχεια, 10681, Αθήνα | τηλ: 210 - 3820537

sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | http://bookworker.wordpress.com

> Για μια εικόνα του περιεχομένου του αγώνα μας αυτού παραθέτουμε και δύο παλιότερες σχετικές ανακοινώσεις:

α. μία του Συλλόγου μας "Να βάλουμε τέλος στο αίσχος της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας. Να δημιουργήσουμε τις βάσεις για να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά την εργοδοτική ασυδοσία και τρομοκρατία", Ιανουάριος 2014 [http://bookworker.files.wordpress.com/2014/01/190114.pdf]

β. και την πρώτη ανακοίνωση του "Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια" "ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ", Φεβρουάριος 2014 http://bookworker.files.wordpress.com/2014/03/syntonistiko_drasis_keimeno.pdf

πηγή : http://bookworker.wordpress.com/2014/09/04/%c...